BankKart ile Total İstasyonlarında 175 TL Hediye Kampanyası

BankKart ile Total İstasyonlarında 175 TL Hediye Kampanyası
BankKart ile Total İstasyonlarında 175 TL Hediye Kampanyası
Kampanya Haberleri TOTAL 20.05.2024

Ziraat Bankası BankKart ile Total Energies istasyonlarında 175 TL BankKart Lira kazanma fırsatı.

16 Mayıs – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya otogaz alışverişi için 175 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulmaktadır.

Kampanyaya katılım, Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr veya SMS ile sağlanabilir. SMS ile katılım için, TE2024 yazıp 4757’ye, BANKA nezdinde kayıtlı Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom numaralarından mesaj gönderilmelidir. KKTCell operatörlerine ait cep telefonu numaraları için ise 905327524757’ye SMS gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

Kampanya müşteri bazlı olup, her müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir ve toplamda en fazla 175 TL Bankkart Lira kazanabilir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında ve Bankkart POS’undan yapılması zorunludur. Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde ve Bankkart Mobil uygulamasında yer alacak, kazanım SMS ile bildirilecektir.

Kampanya koşullarını gerçekleştiren müşterilere Bankkart Liralar, 7 Temmuz 2024 tarihinde yüklenecektir. Kazanılan Bankkart Liralar, 7 Ağustos 2024 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan Bankkart Liralar, 8 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Aynı gün içerisinde yapılacak 750 TL ve üzeri harcamalardan sadece biri kampanyaya dahil edilecektir. İşlemlerin kampanyaya katılım sağlandıktan sonra ve Bankkart POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak ve Bankkart Business kart sahipleri hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilirler. Bankkart ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal veya iade işlemleri kampanyaya dahil değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iptal veya iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Bankkart Kumbara’da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya, sadece anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında geçerlidir. Kampanya ile ilgili tüm detaylara www.bankkart.com.tr, Bankkart Mobil uygulamasından ve totalenergiesistasyonlari.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya Katılım Tarihleri: 16.05.2024 - 30.06.2024

Axess İle Petrol Ofisi'nde 250 TL ChipPara Kampanyası

Axess ile Petrol Ofisi’nde 800 TL üzeri 4. harcamaya, Juzdan’dan katılarak 250 TL, SMS ile 230 TL chip-para kazanabilirsiniz.

World İle Shell'de 230 TL WorldPuan Kampanyası

Shell istasyonlarında 4 adet 800TL ve üzeri akaryakıt alımına Yapı Kredi World ile Anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli 230TL Worldpuan!

Maximum ile Opet'te 250 TL MaxiPuan Kampanyası

Maximum ile Opet ve Sunpet istasyonlarında yapılan 800 TL üzeri 4. alışverişe 250 TL’ye kadar MaxiPuan fırsatı.