BP'de Axess Kart ile 190 TL Chip-Para Kampanyası

BP'de Axess Kart ile 190 TL Chip-Para Kampanyası
BP'de Axess Kart ile 190 TL Chip-Para Kampanyası
Kampanya Haberleri BP 19.05.2024

Axess üyesi BP işyerlerinde 190 TL chip-para kazanma fırsatı.

16 Mayıs – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi BP istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya otogaz harcamanız için Juzdan uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 190 TL, SMS ile katılarak ise 180 TL chip-para kazanma fırsatı sunulmaktadır.

Kampanya kapsamında kazanılan chip-paralar, 8 Temmuz 2024 tarihine kadar kampanyaya katılan BP istasyonlarından yapılacak akaryakıt veya otogaz alımlarında geçerli olacaktır.

Kampanyaya Juzdan üzerinden katılmak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin “Hemen Katıl” butonuna tıklaması gerekmektedir. SMS ile kampanyaya katılmak isteyen asıl kart sahipleri ve tüzel müşteriler, Akbank’ta kayıtlı cep telefonlarından “BP” yazıp 4566’ya SMS göndermelidir.

Tüzel müşteriler yalnızca SMS ile katılabilir ve en fazla 180 TL chip-para kazanabilirler.

Detaylı bilgilere axess.com.tr ve bp.com.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Kampanya katılımı, Juzdan üzerinden yapılan katılımlarda “Kampanyalarım” başlığı altında görünmesi ile, SMS ile yapılan katılımlarda ise gönderilen mesajın Akbank sistemine ulaşması ve “kayıt oldunuz” bilgisinin verilmesiyle sağlanır.

Kazandığınız chip-para, kampanya koşulları sağlandığında karta anında yüklenecektir. 8 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılmayan chip-paralar, sonrasında yalnızca akaryakıt sektöründeki Axess üye işyerlerinde akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilir.

Aynı gün içinde yapılan 750 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanya kapsamında işlemlerin Axess üye işyeri BP istasyonlarındaki Akbank Axess POS terminalinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank Kart, Akbank Kart Business ve Axess KOBİ asıl ve ek kart sahipleri faydalanabilecektir. Bank’O Card Axess kartları kampanyaya dahil değildir.

Tüzel müşteriler, Juzdan uygulamasını kullanamadıkları için kampanyaya SMS ile katılabilir ve en fazla 180 TL chip-para kazanabilirler. Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı cep telefonundan SMS ile kayıt olunması gerekmektedir.

Şahıs şirketi sahipleri, bireysel ve ticari kartlarıyla Juzdan üzerinden kampanyaya katılabilecektir.

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri, asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalardan Juzdan ile kayıt olması halinde bir defa ve en fazla 190 TL, SMS ile kayıt olması halinde ise en fazla 180 TL chip-para kazanabilecektir.

Chip-para kullanılarak yapılan akaryakıt veya otogaz alımları kampanya kapsamında değildir. İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.

Kazanılan chip-paralar, mil puana dönüşmeyecektir.

BP Taşıtmatik kullanıcıları bu kampanyadan faydalanamazlar.

Katılım için gönderilen SMS’ler, tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Juzdan veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Akbank T.A.Ş. ve BP Petrolleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanyaya katılan Axess üyesi BP istasyonlarının listesine axess.com.tr ve bp.com.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi için axess.com.tr, Juzdan ve bp.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya Katılım Tarihleri: 16.05.2024 - 30.06.2024

Axess İle Petrol Ofisi'nde 250 TL ChipPara Kampanyası

Axess ile Petrol Ofisi’nde 800 TL üzeri 4. harcamaya, Juzdan’dan katılarak 250 TL, SMS ile 230 TL chip-para kazanabilirsiniz.

World İle Shell'de 230 TL WorldPuan Kampanyası

Shell istasyonlarında 4 adet 800TL ve üzeri akaryakıt alımına Yapı Kredi World ile Anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli 230TL Worldpuan!

Maximum ile Opet'te 250 TL MaxiPuan Kampanyası

Maximum ile Opet ve Sunpet istasyonlarında yapılan 800 TL üzeri 4. alışverişe 250 TL’ye kadar MaxiPuan fırsatı.